February 19, 2015

GETTING USED

Soms, wanneer ik weer eens een van mijn eindeloze  dwaaltochten doorheen de Medina heb, realizeer ik me hoe 'eigen' het dagelijkse leven me hier geworden is. Lokale gebruiken, het drukke leven in de souks, het 'geen afstand tot elkaar' kennen, de Oproep tot Gebed...het heeft een zeer eigen plaats ingenomen in mijn hart. Ik voel me hier 'thuis' net als in alle andere plaatsen waar ik ooit geleefd heb.
Dit filmfragment over Essaouira en Marrakech, de twee plaatsen die ik als 'thuis' bestempel, roept herinneringen op over hoe ik zelf ooit onder de indruk was jaren geleden. Een totaal andere wereld ging er voor me open, een wereld die ik ondertussen in mijn hart gesloten heb.
Geniet van Mijn Marokko! Marhaba

Sometimes wandering around in the Medina's I notice how much at ease I have grown. Local habits, souk life and sounds for the Call for Prayer have settled into me and I hardly feel a difference walking here or in any place I have lived before.
Seeing these great short film impressions on Marrakech and Essaouira, the places I call 'home', makes me once again realise how I was impressed with my first visits to Morocco. ....
Enjoy!

Is your dream to be impressed too?
You can add yourself to my list and get first hand information and updates on my tours
-Your journey starts with a first step!-


Scenes from Marrakech and Essaouira from Paul Webb