Wednesday, March 01, 2017

TEA FOR TWO IN MARRAKESH

Amandine Marrakech
Tea for two (or more) is a delightful event at Amandine, a petit cafe in the new town of Marrakech.
The menu has a wide selection of teas and coffees and a gorgeous array of gateaux, both Moroccan and French. Rows of macarons provide an intense color pop as do the luxe pink furnishings. This is a place where you don't feel rushed, where you can sit pondering and relaxed with a teacup in hand. Your pot provides many cups, and a tealight candle lives up to its name, warming gently your chosen brew.
  
Amandine Marrakech
                   
article by Kate Woods more articles by Kate HERE
Nederlands ⬇️


Thee voor twee (of meer) is een prachtig idee om een namiddag bij Amandine door te brengen. Amandine is een petit café in het nieuwe stadsdeel van Marrakech. Het menu heeft een brede selectie van thee en koffie en een heerlijk aanbod van taartjes en pattiserie, zowel Marokkaanse als Franse.  

Rijen van macarons zorgen voor een intense kleuren boost net als de luxueuze roze meubels. Dit is een plek waar je de hectiek achter je laat, waar je kan zitten mijmeren en ontspannen met een kopje thee in de hand. De trendy pot biedt een groot aantal koppen en een theelicht doet zijn naam eer aan en houdt voorzichtig het gekozen smaakje op temperatuur.

Amandine ligt trouwens in een erg leuke en trendy buurt in Marrakech, waar nieuw design 'Made in Morocco' volop booming is. Een aanrader om een dagje niet de Médina in te trekken maar deze art-déco wijk te ontdekken.

What's more to visit in Guéliz?
Stay tuned for some more addresses to shop, wine and dine!
Amandine Marrakech


More Morocco on
Facebook | Twitter |  Google+ |  Instagram | Website |